maandag 22 mei 2017

Avondvierdaagse leuke beloning aan het eind.

Vandaag plaats ik  het laatste deel over de avondvierdaagse van vorige week. Het was een drukke en hectische week. Maar ook erg leuk. De kinderen hebben dit jaar allemaal gelopen. (onze jongste alleen de vrijdag) Toppers zijn het.
Wat ik altijd heel lastig vind is;
Wat geef je ze mee onderweg? (In mijn vorige post lees je hier een beetje over) en
Wat geef je ze aan het eind?
Ik vind dat het leuk moet zijn maar wil daar ook niet heel veel geld aan uitgeven.
Natuurlijk kun je bij veel winkels wel kant en klare pakketjes kopen, maar (als je de tijd hebt) is het ook leuk om zelf wat in elkaar te zetten. Hieronder zie je wat ik dit jaar  maakte:
:
 

Bij de W.ibra en de A.ction kun je kaartenzakjes kopen Verder een pakje leuke gekleurde (glitterpennen) en een zak snoep . Doe in elk zakje een aantal snoepjes en een pen of een ander leuk cadeautje, (notitieblokje, of vel stickers voor de kleintjes een bellenblaas  is ook leuk) Sluit de zakjes en maak met een perforator gaatjes boven in. Haal hier het cadeaulint doorheen (dat lang genoeg is om om de nek te hangen) en knoop het vast. Je kunt wel 10 zakjes maken voor nog geen 3 euro. (Ter vergelijking, ik zag soortgelijke kant en klare zakjes hangen voor 1,50 per stuk, tel uit je winst :-) )

Nu nog de cirkels. In mijn webwinkel bied ik deze aan onder het kopje gratis download. Klik op het product, en doe hem in je winkelmandje. volg nu de bestelprocedure en dan stuur ik je de download gratis als PDF op. Kun je zelf printen op elke kleur papier die je maar wil.

Deze cirkels zijn natuurlijk ook heel leuk voor andere dingen zoals een diploma of een gehaald examen :-)

2 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk! Onze kinderen lopen geen avondvierdaagse meer, maar het is ook leuk om bij een kadootje te doen. Ik wil (in juni) graag een workshop bij je volgen om met handletteren te beginnen. 24 mei lukt mij niet, ivm de bruiloft van onze zoon volgende week.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en tof gedaan Lize ...
  Een fijne zonnige week ...
  Lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Low budget smullen lasagne en milkshake

Laatst vroeg iemand op de fb pagina van  meer geld, minder stress  een vraag naar gezonde budgetrecepten. 1 van mijn favoriete recepten is ...

Labels